Friday, December 3, 2010

6

entry for you ~

baru saja lepas chit chat dengan ziesalikin kat phone
thankz, banyak kita discuss tadi. dan banyak jugak sesi yang kita lalui tadi
dan tima kasih lagi sekali sebab kekuatan yang ziesalikin ada itu membantu
che'q na untuk bangkit semula,
menjenguk kembali masa lalu yang dah banyak che'q na buang.
dan sekarang che'q na cuba untuk bangkit.




kekuatan yang selama ni hilang,
hilang bersama kekecewan dan rasa menyampah nak duduk lagi dalam situasi yang macam ni
putus asa untuk berjuang walaupun che'q na pernah berjanji dulu.
berjanji tidak akan putus asa,
dan cuba untuk buang rasa rendah diri yang mula menyeliputi diri ini.

mungkin che'q na tidak sekuat ziesalikin, 
mungkin jugak tidak seberani ziesalikin
tetapi che'q na janji akan cuba sedaya upaya menjadi setabah dia.





FYI, we are same, fight for life
but in the different way and different situation
but we have a same goal. 
percaya la, suatu hari nanti anda akan berjaya ~ insyaAllah
angap jer la penggangu hidup tu sekadar angin yang akan datang dan pergi.






6 comments:

mohammad said...

salam ziarah

che'q na story said...

terima kasih sebb follow. :D

syafiq said...

hee ada org usahar blog ni ke ayg, bb ingat x de org

ZieSalikan said...

x sekuat mane lah sayang oit....yg penting try untuk buat semuanya...

ZieSalikan said...

beb nak tul kan sikit..ziesalikan not ziesalikin eh...

che'q na story said...

bb: mesti la bb uitt... heheheee..
azie: alor, sama jer yg ptg klu org klik link tu masuk blog kau.. huhuhuhu

Post a Comment